ROKA V ROKI
ROKA V ROKI: opolnomočenje učiteljic in učiteljev v Evropi za spoprijemanje s kariernimi izzivi preko podpore socialnim in čustvenim kompetencam ter sprejemanju različnosti
Več o nas
O projektu
ROKA V ROKI: opolnomočenje učiteljic in učiteljev v Evropi za spoprijemanje s kariernimi izzivi preko podpore socialnim in čustvenim kompetencam ter sprejemanju različnosti (ROKA V ROKI: opolnomočenje učiteljic in učiteljev) je projekt, oblikovan kot javno-politični eksperiment. V središče postavlja učiteljice in učitelje ter njihovo dobro počutje. Preko podpore socialnih in čustvenih kompetenc ter podpore pri prepoznavanju raznolikosti želi učiteljice in učitelje opolnomočiti za učinkovito in prožno soočanje s kompleksnostjo vsakodnevnih izzivov v vse bolj raznolikih razrednih in šolskih okoljih.
Več o nas
Novice in dogodki
HIH_facebook_profile_01.jpg
29. junij 2023

ROKA v ROKI novičnik št. 5 prinaša pregled zadnjih novic in aktivnosti znotraj projekta. Več o tem v članku!

IDIZ Interview
15. februar 2023

Preberite intervju z Iris Marušić in Jeleno Matić Bojić z Inštituta za družboslovne raziskave Zagreb (ISRZ), partnerja programa ROKA V ROKI: Opolnomočenje učiteljic in učiteljev, ki vodi teoretični pregled temeljnih konceptov, pomembnih za podporo socialno-čustvenih kompetenc in/ali dobrobiti učiteljev, ter izvajanje programa ROKA V ROKI: Opolnomočenje učiteljic in učiteljev na Hrvaškem.

HIH_facebook_profile_01.jpg
30. januar 2023

ROKA v ROKI novičnik št. 4 prinaša pregled zadnjih novic in aktivnosti znotraj projekta. Več o tem v članku!

Več o nas
Program ROKA V ROKI
Program ROKA: opolnomočenje učiteljic in učiteljev temelji na izkušnjah in spoznanjih pridobljenih v projektu ROKA V ROKI: Socialne in čustvene spretnosti za nediskriminatorno in vključujočo skupnost ter na pregledu najnovjejših znanstveno-raziskovalnih odkritij s področij socialnih in čustvenih kompetenc, prepoznavanja raznolikosti ter poklicnega razvoja in dobrega počutja učiteljic in učiteljev.